Loewe

Loewe

Onder het motto ‘less is more’ en met de focus op de hoogste kwaliteit grijpt Loewe terug naar de basis. Als resultaat krijgt u een nieuwe dimensie van tv-kijken met uitstekende beeldkwaliteit onder impuls van OLED-technologie, een fantastisch geluid en absoluut gebruikscomfort. Zo kunnen ook technisch minder onderlegde gebruikers meteen aan de slag.

Tot op vandaag zijn toestellen van Loewe ‘Made in Germany’ - en worden ze gemaakt met passie, enthousiasme en een indrukwekkende knowhow. De producten van Loewe zijn niet alleen tot in de kleinste details doordacht, ze zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan en om zo weinig mogelijk energie te verbruiken.

De modulaire techniek, de hoogwaardige materialen, de nauwkeurige verwerking, de regelmatige software-updates en het tijdloze design staan garant voor de duurzaamheid van de producten van Loewe.

Loewe

Loewe

Loewe

Loewe


Loewe bild1

Loewe Bild 1

Welkom in de wereld van het totaalspektakel. Met schitterende beelden, een klinkend geluid en intelligente navigatie. Vernieuwend, oogstrelend en betrouwbaar. Modern design gecombineerd met top technologie. Tijdloos design met elk detail tot in de puntjes uitgewerkt. Stijlvol, elegant en minimalistisch.

Licht design.

Loewe bild 1 is een toonbeeld van lichtheid en elegantie met zijn randloze beeldscherm en stijlvol ingebouwde luid sprekers. Het geluid komt uit de achterkant. Vooraan ziet u de luidsprekers helemaal niet wat de televisie een stijlvolle blikvanger maakt die past in elk interieur.

Gebruiksvriendelijke bediening.

De Loewe os gebruikersinterface maakt de bediening prettig. Bewaar uw favoriete functies op het startscherm om snel en gemakkelijk uw favoriete kanalen, opnames en externe toestellen te starten. Via Tidal krijgt u toegang tot 40 miljoen liedjes. Films en tv-series vindt u in de video-ondemandapps zoals Amazon Video.

Loewe app.

Met de Loewe app bedient u de bild 1 via uw smartphone. Start een opname, kies een film via de programmagids of roep snel extra informatie op over het programma dat u aan het bekijken bent. Of kijk gewoon televisie op uw tablet via uw thuisnetwerk. Beschikbaar voor Apple en Android.


Loewe bild3

Loewe Bild 3

Voeg een warme, stijlvolle toets toe aan uw huis. Met een inspirerend design, heldere lijnen en verrassende combinaties van materialen. Ingetogen en elegant. Een televisie, designobject en geluidssysteem in één. Hightech met een oogstrelende en stijlvolle uitstraling. Op maat gemaakt voor puristen.

Design voor alle zintuigen.

De heldere, minimalistische oppervlakken en het matte frame in geborsteld aluminium contrasteren prachtig met de luxueuze akoestische stof rond de luidsprekers. De trendy systeemkleuren, Light Grey en Graphite Grey, inspireren.

Dual Channel-technologie.

Neem een programma op terwijl u tegelijkertijd een ander bekijkt. Sluit gewoon een externe harde schijf aan op de USB-poort. Zap bliksemsnel: de onmiddellijke respons staat garant voor een uitzonderlijke gebruikerservaring.

Helder, krachtig geluid.

Met de Loewe app bedient u de bild 1 via uw smartphone. Start een opname, kies een film via de programmagids of roep snel extra informatie op over het programma dat u aan het bekijken bent. Of kijk gewoon televisie op uw tablet via uw thuisnetwerk. Beschikbaar voor Apple en Android.


Loewe bild 4

Loewe Bild 4

Aanzetten, wegdromen. bild 4 is leuk. OLED is fascinerend anders: knallende kleuren, overweldigend realistische beelden, zelfs bij snelle bewegingen. Een voetbalwedstrijd bekijken alsof u aan de zijlijn staat? Een detective in de donkerste nacht? Met OLED zit u niet op de eerste rij, maar er middenin.

Design

Fraai: de tafelvoet en de luidsprekers met exclusieve akoestische stof zijn geïnspireerd door de diepzwarte kleur dankzij OLED-technologie. Het scherm, geaccentueerd door de donkergrijze omlijsting en het Loewe bedieningsoog, is ultradun en lijkt bijna gewichtloos. Dit alles vindt u in onze Loewe bild 4 OLEDset. Eenvoudig geïnstalleerd, en makkelijk te bedienen.

Beeldkwaliteit.

Anders dan bij LCD’s is er geen achtergrondverlichting nodig. Elke pixel geeft zelf licht. Als ze uitgeschakeld zijn, zijn ze gitzwart – in minder dan een milliseconde. Hierdoor zijn de kleuren helder dan ooit. De subtielste nuances zijn haarscherp. Snelle bewegingen zijn adembenemend realistisch. Ook als u schuin voor uw televisie zit. OLED-technologie, kwaliteit met een hoge energieefficiëntie en levensduur.

Geluid

De krachtige soundbar van 80 watt zorgt voor warme lage tonen en is volumineus en kamervullend. Voor een concertzaalgevoel koppelt u de bild 4 aan klang 1 luidsprekers en de klang 1 subwoofer. De geïntegreerde audio-decoder bespaart u de aanschaf van een afzonderlijke AV-receiver. In combinatie met een aanvullende klang 1 subwoofer kan bild 4 oled zelfs tot een bijzonder krachtig 5.2 geluidssysteem worden uitgebreid.


Loewe bild 5

Loewe Bild 5

Een verrassende, sensuele combinatie: state-of-the-art OLED-technologie en een design geïnspireerd door de retrolook van de swingende sixties. Hout als stijlvol contrast met het futuristische beeldscherm. Modulair en uiterst flexibel. Met individuele kleuren-combinaties en optionele extra's.

Opwindend design.

Design geïnspireerd door de lichtheid van de swingende sixties – met het dunne scherm van 4,9 mm lijkt het apparaat wel gewichtloos. Het oudste materiaal ter wereld, hout, creëert een gevoel van warmte en stabiliteit – via de charmante en unieke look van de nieuwe bild 5 vloerstandaard.

Dual Channel-technologie.

Neem een programma op terwijl u tegelijkertijd een ander bekijkt. Sluit gewoon een externe harde schijf aan op de USB-poort. Zap bliksemsnel: de onmiddellijke respons staat garant voor een uitzonderlijke gebruikerservaring.

Helder, krachtig geluid.

De ingebouwde stereo-soundbar met basreflexbox genereert 80 watt aan rijk muziekvermogen. De perfecte aanvulling met digital audio link (dal): het Loewe klang 1 systeem, verkrijgbaar in Light Grey of Graphite Grey. Geniet van 2.1 tot 5.2 surroundgeluid – voor de ultieme homecinema-ervaring.


Loewe bild 7

Loewe Bild 7

Een nieuwe dimensie in televisie. Adembenemend anders. Welkom in de nieuwe wereld van aantrekkelijke beelden. Kleuren die nog levendiger zijn dan in het echt en scherpere contrasten dan ooit tevoren. Op een superdun scherm. Dankzij OLED-technologie, Dolby Vision, HDR en HLG.

Aantrekkelijke beelden.

OLED-technologie in combinatie met gepatenteerde softwaregebaseerde beeldoptimalisatie voor het meest intense zwart en kleuren levendiger dan ooit tevoren. De beelden worden gecreëerd via oplichtende pixels, met een contrastratio die nog nooit eerder op een tv te zien was.

Beeldoptimalisatie in realtime.

Dolby VisionTM optimaliseert de beelden scène per scène in realtime. Het resultaat: erg dynamische beelden met een ongeziene diepte en een ongeëvenaarde helderheid. De kleuren, de contrasten, licht en schaduw ... Het lijkt allemaal levensecht.

Geluid als een ervaring.

Wanneer u de tv aanzet, schuift het scherm automatisch naar boven en wordt de soundbar zichtbaar – met 120 watt muziekvermogen uit zes luidsprekers en vier passieve basmembranen. Voor surroundgeluid communiceert de bild 7 draadloos met het klang 5 audiosysteem via de Loewe klang link.